عصر خوزستان: اهواز – ایرنا – سخنگوی صنعت برق جنوب غرب کشور گفت: تعداد ۷۵۱ دستگاه ماینر طی اردیبهشت و خرداد ۱۴۰۰ در ۱۱ شهر خوزستان توسط شرکت توزیع نیروی برق خوزستان کشف شد. کیومرث زمانی چهارشنبه در گفت وگو اختصاصی با خبرنگار ایرنا با اشاره به کشفیات دستگاه های ماینر «استخراج رمز ارز» اظهار […]

عصر خوزستان:

کشف ۷۵۱ دستگاه استخراج رمز ارز در خوزستان

اهواز – ایرنا – سخنگوی صنعت برق جنوب غرب کشور گفت: تعداد ۷۵۱ دستگاه ماینر طی اردیبهشت و خرداد ۱۴۰۰ در ۱۱ شهر خوزستان توسط شرکت توزیع نیروی برق خوزستان کشف شد.

کیومرث زمانی چهارشنبه در گفت وگو اختصاصی با خبرنگار ایرنا با اشاره به کشفیات دستگاه های ماینر «استخراج رمز ارز» اظهار داشت: با هدف صیانت از حقوق مشترکان برق و بیت المال و همچنین برای مدیریت مصرف بار و جلوگیری از خاموشی های ناخواسته در شبکه برق ، تعداد ۷۵۱دستگاه رمز ارزهای غیرمجاز از  اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ تاکنون در شهرستانهای تحت نظارت شرکت توزیع نیروی برق خوزستان کشف شده است .

زمانی با اشاره به گرمای زودرس در خوزستان افزود: این تعداد دستگاه ماینر با همکاری گروه‌های اجرایی مشترکین، حراست شرکت توزیع نیروی برق خوزستان  و همکاری مردم و نیروی انتظامی کشف و ضبط شدند که در مرحله اخذ هزینه خسارت وارده به شبکه برق هستند.

وی با بیان این که بخش قابل توجهی از خاموشی های ناخواسته اعمال شده در خوزستان مربوط به فعالیت دستگاه های غیرمجاز رمز ارز است ، عنوان کرد: به مشترکانی که رمز ارزهای غیرمجاز را شناسایی و به شرکت های برق خوزستان معرفی کنند، تا سقف ۲۰۰ میلیون ریال پاداش پرداخت می‌شود.

زمانی ادامه داد: مردم می‌توانند برای معرفی استفاده کنندگان از  رمز ارزهای غیرمجاز با شماره تلفن ۱۲۱و۱۵۲۱ مراکز برق شهرستان‌ها و یا نیروی انتظامی تماس بگیرند و اطمینان داشته باشند که ارائه اطلاعات از سوی آنان محرمانه خواهد ماند.

سخنگوی صنعت برق جنوب غرب کشور با اشاره به گسترش رمز ارزهای غیرمجاز  به عنوان یک وسیله پرمصرف  در جامعه تصریح کرد: یکی از مهمترین مضرات این دستگاه‌ها ایجاد نوسان ولتاژ شدید در سطح شبکه برق است که باعث آسیب جدی به لوازم برقی شهروندان و شبکه برق می‌شود.

به گزارش ایرنا از ابتدای فعالیت دستگاه های ماینر «استخراج رمز ارز» در استان بیش از سه هزار و۵۰۰ دستگاه را  شرکت توزیع نیروی برق خوزستان کشف و ضبط کرده است .

دستگاه‌ ماینر، علاوه بر مصرف بالای برق و استفاده از تعرفه‌ ارزان، خسارت زیادی به شبکه‌ توزیع برق وارد کرده و بخشی از خاموشی‌ ناخواسته را سبب می‌شوند.

پول مجازی (بیت‌کوین) پیش از این با استفاده از رایانه‌های خانگی تولید می‌شد اما در سال‌های اخیر دستگاه‌های مخصوص استخراج این پول مجازی (ماینر) ساخته شده که واردات و استفاده از آنها در ایران غیرمجاز است.

به گزارش ایرنا تاکنون بیش از پنج هزار و ۵۰۰ دستگاه استخراج رمز ارز غیرمجاز (ماینر) در خوزستان کشف و ضبط شده است.

منبع: ایرنا