معاون فنی مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به قرار گرفتن در آستانه بروز پیک التور (وبا)، گفت: در صورت فعال شدن میکروب، نگرانی از مواجه شدن با طغیان بیماری ایجاد می‌شود. ناصر ضیغمی در جلسه کمیته آب و فاضلاب و التور که امروز (۲۹ شهریورماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به […]


معاون فنی مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به قرار گرفتن در آستانه بروز پیک التور (وبا)، گفت: در صورت فعال شدن میکروب، نگرانی از مواجه شدن با طغیان بیماری ایجاد می‌شود.

ناصر ضیغمی در جلسه کمیته آب و فاضلاب و التور که امروز (۲۹ شهریورماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به تغییرات شرایط آب و هوا و پیشینه التور (وبا) در استان‌هایی از قبیل خوزستان؛ در صورت فعال شدن میکروب، نگرانی از مواجه شدن با طغیان بیماری ایجاد می‌شود.
به گزارش ایسنا، وی افزود: التور به دلیل سرایت‌پذیری گسترده اهمیت دارد اما بیماری‌های دیگری از جمله اسهال خونی و هپاتیت  A نیز از طریق آب آلوده منتقل می‌شوند.
معاون فنی مرکز بهداشت خوزستان گفت: در استان‌هایی مانند خوزستان، در فصل بهار و پاییز پیک التور رخ می‌دهد؛ مهم‌ترین مساله در بروز التور، بحث آب است که با توجه به گزارش‌های ارائه‌شده، در برخی شهرستان‌ها مشکلات میزان مطلوبیت میکروبی و کلرزنی جدی‌تر است. کدورت آب نیز در بروز این بیماری‌ها موثر است.
وی با اشاره به مشکل ۲۰ ساله آب و فاضلاب در سکونت‌گاه‌های غیر رسمی، بیان کرد: مشکلات این نقاط و روستاهایی که تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب نیستند باید حل شود تا بستر بیماری‌زایی از جمله بروز التور رخ ندهد.
ضیغمی افزود: امیدواریم مانند سال‌های گذشته با طغیان التور مواجه نشویم اما این خطر بالقوه همیشه وجود دارد که باید مورد توجه قرار بگیرد. در صورت جدی گرفتن کلرزنی و مطلوبیت میکروبی آب، امیدواریم با این مسائل مواجه نشویم.
انتهای پیام