عصر خوزستان: آبادان – ایرنا – شهردار آبادان با اشاره به بدهی چهار هزار میلیارد ریالی این شهرداری به پیمانکاران و تامین اجتماعی گفت: این میزان بدهی ، شهرداری آبادان را برای ارایه خدمات با مشکل مواجه کرده است. به گزارش ایرنا حسین حمیدپور سه‌شنبه در نشست هم اندیشی با خبرنگاران ، بدهی شهرداری آبادان در […]

عصر خوزستان:

شهرداری آبادان چهار هزار میلیارد ریال بدهی انباشته دارد

آبادان – ایرنا – شهردار آبادان با اشاره به بدهی چهار هزار میلیارد ریالی این شهرداری به پیمانکاران و تامین اجتماعی گفت: این میزان بدهی ، شهرداری آبادان را برای ارایه خدمات با مشکل مواجه کرده است.

به گزارش ایرنا حسین حمیدپور سه‌شنبه در نشست هم اندیشی با خبرنگاران ، بدهی شهرداری آبادان در سال ۹۸ را ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: در ۲ سال گذشته یکهزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به بدهی‌های شهرداری آبادان افزوده شده است.

وی بودجه محقق شهرداری آبادان در سال ۹۹ را یک‌هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال عنوان کرد و گفت:بدهی شهرداری آبادان برای پرداخت به طلبکاران دسته‌بندی شده ولی پیمانکاران و طلبکاران هر روز حساب این شهرداری را مسدود می‌کنند.

حمیدپور بدهی شهرداری آبادان به تامین اجتماعی را یکهزار و ۷۰۰ میلیارد ریال با جریمه روزانه ۲ درصد اعلام کرد و افزود: بین سال‌های ۹۶ تا ۹۸ برای خرید اتوبوس و تجهیزات همچنین پرداخت هزینه بازنشستگی تعدادی از کارکنان این شهرداری به صورت اعتباری از چند بانک وام گرفته شد که ۷۰ درصد اقساط نیز پرداخت گردید ولی از اواخر سال ۹۸ تاکنون از سوی این شهرداری حتی یک قسط به بانک‌های عامل پرداخت نشده است.

وی اظهار داشت: تامین اجتماعی در حال مصادره املاکی است که به عنوان ضمانت گذاشته شده است که این نشان از بهم ریختگی نظم مالی و اداری در ۱۸ ماه گذشته در شهرداری آبادان دارد.

شهردار آبادان توان مالی شهرداری آبادان با داشتن هزار و ۸۰۰ نیرو را بسیار پایین عنوان کرد و گفت: نظم اداری و مالی با روش جدیدتر و مکانیزه به شهرداری آبادان بازخواهد گشت.

وی انضباط مالی را تنها راه موفقیت شهرداری آبادان با توجه به شاخص‌های مالی عنوان کرد و اظهار داشت: در این راستا یک بازه زمانی ۹۰ روزه برای رسیدن به نظم مالی و اداری در شهرداری آبادان  در نظر گرفته شده است زیرا ابتدا باید به نظم رسید تا بتوان برای شهر کاری کرد.

حمیدپور با اشاره به برخی اتفاقات ناخوشایندی که از سال ۹۸ تاکنون باعث بهم ریختگی امور مالی این شهرداری و انباشت بدهی شده است افزود: در حالی که شهرداری آبادان نیروهای خود را از ۲ هزار و ۲۰۰ نفر به هزار و ۶۶۰ نفر کاهش داده بود اما در ۲ سال گذشته مجدد تعداد کارکنان این شهرداری افزایش یافت در حالی که انتظار می‌رفت در این بازه زمانی حداقل ۲۰۰ نفر از کارکنان غیر ضروری این شهرداری کاهش می یافت.

وی با اشاره به فرسودگی ناوگان خدمات شهری و خدمات رسانی نامناسب به شهروندان گفت: بین سالهای ۹۵ تا ۹۸ به سختی ناوگان این شهرداری نوسازی شد اما در ۱۸ ماه گذشته این ناوگان به دلیل عدم رسیدگی فرسوده شده است که نتیجه آن انباشت زباله و نخاله در سطح شهر آبادان است . شهرداری توان مالی برای خرید ناوگان خدمات شهری جدید را ندارد ولی سعی بر آن است تا در ۲ ماه آینده این ناوگان نوسازی، بازسازی و عملیاتی شود.

شهردار آبادان با اشاره به توقف برخی طرح های عمرانی در آبادان اظهار داشت: بین سالهای ۹۶ تا ۹۸ پروژه‌های عمرانی در برخی مناطق شهری مانند ذوالفقاری، شطیط و علوانیه آغاز شد ولی به دلیل آماده نبودن برخی زیرساختها مانند شبکه فاضلاب مجبور به توقف آنها شدیم.

حمیدپور بیان کرد: با توجه به شرایط مالی در شهرداری نمی‌توان پروژه عمرانی جدیدی را در آبادان آغاز کرد و تمام توان ما بر ارائه خدمات شهری مناسب به شهروندان متمرکز است. امیدواریم در دولت جدید که نگاه متفاوتی به آبادان دارد ردیف اعتباری مناسبی برای اجرای طرح های عمرانی در این شهر تعریف شود.

شهردار آبادان خواستار عمل به مسوولیت‌ اجتماعی از سوی ارگانها و سازمانهایی چون پالایشگاه، پتروشمی، ایرانول در آبادان شد و گفت: تا زمانی که سازمان‌ها و شرکت به مسوولیت اجتماعی خود در آبادان عمل نکنند شرایط همینگونه خواهد بود، شهروندان آبادان باید در این راستا مطالبه‌گر باشند.

حمیدپور در خاتمه با اشاره به ۴۸ درصد بافت فرسوده شهری در آبادان گفت: برای احیای مناطق فرسوده با بنیاد مسکن مذاکره شده است و با توجه به اینکه میزان خرابی‌ها در شهر زیاد است ناچار باید طرح های مربوط به احیای بافت فرسوده آبادان را به پیمانکاران بزرگ سپرد.

شهرداری آبادان دارای رتبه ۱۱ است.

منبع: ایرنا