عصر خوزستان: اهواز – ایرنا – مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان با شاره به جایگاه ویژه این استان در حوزه حمل ونقل کشور گفت : سالانه ۴۲ میلیون تن کالا از مبادی خوزستان به سایر نقاط کشور جابه جا می شود که پنج میلیون تن آن شامل کالاهای اساسی و محصولات […]

عصر خوزستان:

سالانه ۴۲ میلیون تن کالا از مبدا خوزستان جابه جا می‌شود

اهواز – ایرنا – مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان با شاره به جایگاه ویژه این استان در حوزه حمل ونقل کشور گفت : سالانه ۴۲ میلیون تن کالا از مبادی خوزستان به سایر نقاط کشور جابه جا می شود که پنج میلیون تن آن شامل کالاهای اساسی و محصولات کشاورزی است.

به گزارش پنجشنبه ایرنا به نقل از پایگاه خبری راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان  غلامعباس بهرامی نیا  اظهارداشت: از ابتدای امسال تاکنون حدود ۱۲ میلیون تن کالای اساسی از بندر امام خمینی (ره) جابه جا شده است، که این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۳۰ درصد افزایش داشته است.

وی ادامه داد : امسال علی رغم پهلوگیری بی سابقه کشتی ها در بندر امام خمینی (ره)، با تدابیر انجام گرفته از طرف وزارت راه و شهرسازی ، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای و با همکاری سایر دستگاه ها روند جابه جایی این میزان کالا به شکل مطلوبی انجام شده است .

بهرامی نیا با اشاره به محدودیت های ایجاد شده در پایانه های مرزی خوزستان به دلیل شیوع ویروس کرونا از ۲ سال گذشته، گفت: با رعایت دستورالعمل های بهداشتی روزانه بیش از ۳۵۰ دستگاه کامیون کار ترانشیپ کالا را از مزرهای شلمچه و چذابه انجام می دهند.

وی ادامه داد: استان خوزستان در بسیاری از شاخص ها از جمله حمل و نقل کالا، تعداد مجتمع های خدماتی رفاهی و حمل بار ترافیکی رتبه اول کشور را دارد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خوزستان بیان کرد:حفظ این رتبه ها نیازمند بهره مندی از زیرساخت های مناسب می باشد که طی چندسال گذشته با اقدامات انجام شده و تخصیص اعتبار، اقدامات خوبی در این بخش صورت گرفته است.

مجتمع بندری امام خمینی (ره) یکی از بنادر مهم کشور است که در جنوب استان خوزستان واقع است ، این بندر با ۳۸ اسکله فعال به طول هفت کیلومتر بزرگترین بندر فعال ایران است. 

بندرامام خمینی (ره) به عنوان مهم ترین قطب‌ حمل و نقل منطقه ای ایفای نقش می کند. این بندر در سال ۱۳۹۰ پس از تغییر رژیم حقوقی خود از یک بندر عادی به منطقه ویژه اقتصادی و الحاق زمین‌های مجاور، هم اکنون با ۱۱ هزار هکتار مساحت، بزرگترین منطقه ویژه اقتصادی کشور محسوب می‌شود.

منبع: ایرنا