امام جمعه اهواز با بیان این که دولت و مردم باید با یکدیگر همکاری کنند تا قیمت محصولات در بازار در آینده نه چندان دور کاهش یابد، گفت: دستگاه قضایی باید دلالان دانه درشت را به سزای اعمال شان برساند. حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدنبی موسوی فرد، در خطبه‌های نماز جمعه امروز ،۲۱ آبان‌ماه با اشاره به […]


امام جمعه اهواز با بیان این که دولت و مردم باید با یکدیگر همکاری کنند تا قیمت محصولات در بازار در آینده نه چندان دور کاهش یابد، گفت: دستگاه قضایی باید دلالان دانه درشت را به سزای اعمال شان برساند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدنبی موسوی فرد، در خطبه‌های نماز جمعه امروز ،۲۱ آبان‌ماه با اشاره به سبک زندگی اسلامی، اظهار کرد: سبک زندگی اسلامی خرد و کلان زندگی ما مسلمانان را شامل می شود. سبک زندگی، شیوه هایی است که برای حل نیازمندی های خودمان در حوزه های مختلف زندگی به کار می گیریم.

به گزارش ایسنا، وی افزود: این شیوه ها و رفتارها در سبک زندگی اسلامی، بر ارزش ها مبتنی است و ارزش ها هستند که شکل دهنده سبک زندگی هستند و زندگی ما را سامان می دهند.

امام جمعه اهواز با بیان اینکه ما نباید فقط برای ثواب در نماز جمعه شرکت کنیم، گفت: نماز جمعه باید به کلاس درس تبدیل شود تا انسان قبل و بعد خود را ببیند و اثر نماز جمعه را در زندگی خود ببیند.

موسوی فرد عنوان کرد: اگر سبک زندگی ما اصلاح پیدا کند و سامان داده شود، بسیاری از مشکلاتی که در جامعه وجود دارند را نخواهیم دید.

وی افزود: مردم موضوعات خطبه های نماز جمعه را پیگیری و یادداشت کنند و حتی موضوعات را به امام جمعه پیشنهاد دهند.

امام جمعه اهواز گفت: اشتغال جوانان، ازدواج، فرزندآوری، خانواده، الگوی مصرف و… از مهمترین مسایل مربوط به سبک زندگی اسلامی است که در خطبه های نماز جمعه مورد توجه قرار می گیرد و به آن ها تاکید می شود.

موسوی فرد ادامه داد: همه این مسایل الگوهای به هم پیوسته و درهم تنیده هستند که به یکدیگر مرتبط هستند و باید به آن ها توجه ویژه شود. الگوی مصرف، الگوی خوراک، پوشاک، مسکن، تفریح و… از دیگر مواردی هستند که باید به آن ها پرداخته شود.

وی افزود: الگوها و سبک زندگی که به عنوان چراغ راه زندگی انسان ها هستند، دارای پشتیبان های سخت افزاری و نرم افزاری هستند و بدون دانش های لازم در این دو بخش، امکان ایجاد سبک زندگی وجود ندارد.

امام جمعه اهواز گفت: در کشور اسلامی چون ایران، امروز گرفتار مصرف گرایی و عدم قناعت شده ایم. چه شده که امروز ایران و ایرانیان در شمار مصرف گراترین مردمان عالم به حساب می آیند؟

موسوی فرد با اشاره به بحث فسادستیزی و ایجاد عدالت اجتماعی بیان کرد: در یک بخشی از استان ها شرکت های فراوانی فعال هستند و هزاران میلیارد از آن بخش، پول برای کشور به دست می آید اما کنار این شرکت ها چندین شهرک فقیر نشین وجود دارد که وقتی مردم آن شهرک ها خود را مقایسه می کنند می گویند که این شرکت ها برای چه کسی تولید دارند؟

وی افزود: عدالت اجتماعی اقتضا می کند که وقتی هزاران میلیارد تومان از استان برده می شود، در کنار این شرکت ها چند شهرک صنعتی ایجاد و بستر و زمینه اشتغال برای جوانان استان فراهم شود.

امام جمعه اهواز گفت: ۱۸۱۱ واحد صنعتی در خوزستان دارند که اگر خط تولید این شرکت ها افزایش یابد، قطعا شاهد ایجاد زمینه اشتغال برای جوانان خوزستانی خواهیم بود.

موسوی فرد عنوان کرد: مدیران غیر بومی وقتی به استان می آیند، ۴۰، ۵۰ نفر نیرو نیز با خود می آورند اما جوانان بومی منطقه بیکارند و این درد جوانان خوزستان است.

وی افزود: وقتی هم قرار است که برای اشتغال نیرویی جذب شرکت های خوزستانی شود، فراخوان کشوری منتشر می شود در صورتی که در دیگر استان های کشور به این شکل نیست.

امام جمعه اهواز گفت: عدالت اجتماعی اقتضا می کند همه شرکت های قوی که میلیارد میلیارد پول برای کشور تامین می کنند، ابتدا باید امنیت خود را تامین کند و لازمه ایجاد امنیت نیز ایجاد فرصت اشتغال است.

موسوی فرد بیان کرد: دولت و مردم باید با یکدیگر همکاری کنند تا قیمت محصولات در بازار در آینده نه چندان دور کاهش یابد. یکی از راهکارهای کنترل گرانی این است که دست واسطه ها قطع شود. باید دلالان دانه درشت را بر چوبه دار ببینیم. دلالان دانه درشت شناخته شده ای که هرگاه اراده می کنند و قیمت برنج و گوشت و …را بالا می برند، باید بالای چوبه دار بروند و دستگاه قضایی آن ها را به سزای اعمالشان برساند.

وی افزود: نظارت مستقیم بر قیمت کالاها و برخورد با متخلفان از دیگر راهکارهای کنترل قیمت اقلام است.

انتهای پیام