معاون توسعه امور پیشگیری بهزیستی خوزستان از اجرای طرح پیشگیری اولیه از اعتیاد و ارتقای مهارت‌های شناختی رفتاری ویژه اقشار حاشیه ای در پاییز و زمستان سال جاری خبر داد.  علی حسن‌زاده در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه اقشار ساکن در محلات حاشیه‌ای از گروه‌هایی هستند که برنامه‌ریزی‌های پیشگیرانه برای آن‌ها بسیار ضروری است، […]


معاون توسعه امور پیشگیری بهزیستی خوزستان از اجرای طرح پیشگیری اولیه از اعتیاد و ارتقای مهارت‌های شناختی رفتاری ویژه اقشار حاشیه ای در پاییز و زمستان سال جاری خبر داد.

 علی حسن‌زاده در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه اقشار ساکن در محلات حاشیه‌ای از گروه‌هایی هستند که برنامه‌ریزی‌های پیشگیرانه برای آن‌ها بسیار ضروری است، اظهار کرد: با آگاه‌سازی و مهارت‌آموزی می‌توان تغییرات مطلوبی در نگرش، دانش و رفتار افراد ایجاد کرد و به آن‌ها کمک کرد که از خود در برابر آسیب‌های احتمالی از جمله اعتیاد محافظت کنند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: افراد ساکن در محله‌های حاشیه‌ای به دلیل زندگی در محیط پرخطر، مشاهده افراد مبتلا به سوء مصرف مواد و دیگر معضلات، بیشتر از دیگر اقشار جامعه در معرض خطر اعتیاد و آسیب‌های ناشی از آن قرار می‌گیرند و به همین دلیل نیازمند توجه، طراحی و اجرای برنامه‌های آموزشی متناسب با شرایط زندگی خود هستند.

حسن‌زاده از اجرای طرح پیشگیری اولیه از اعتیاد و ارتقا مهارت‌های شناختی رفتاری ویژه اقشار حاشیه‌ای در پاییز و زمستان سال جاری  خبر داد و گفت: این طرح با محوریت مناطق آسیب‌خیز و با هدف رشد و ارتقای انواع مهارت‌های زندگی شامل خودآگاهی، کنترل هیجانات و برقراری ارتباط موثر برای اولین بار در استان خوزستان و در شهرستان‌های اهواز، آبادان و شوش برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه برگزاری چنین طرح‌هایی به این افراد کمک می‌کند که با اعتماد بیشتری به خود و توانایی‌های‌شان، به مقابله با مشکلات زندگی در محلات آسیب‌خیز بروند، افزود: مدرسین دوره، مربیان و تسهیل‌گران آموزش دیده توسط سازمان بهزیستی کشور هستند که  این طرح را از طریق برگزاری کلاس با استفاده از روش یادگیری فعال و مشارکتی برای تعدادی از افراد ۲۰ تا ۳۵ سال محلات اجرا می‌کنند.

انتهای پیام