رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای خوزستان از تجهیز و راه‌اندازی کارگاه مشترک با ایساکو برای آموزش دانشجویان رشته مکانیک خودرو خبر داد. دکتر سید بهزاد علوی در گفت‌وگو با ایسنا. اظهار کرد: پژوهش طبیعتا باید منجر به حل یک مشکل و مساله از صنایع، خدمات، کشاورزی یا جامعه شود. اگر بخواهیم دانشگاه‌ها را بر مبنای […]


رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای خوزستان از تجهیز و راه‌اندازی کارگاه مشترک با ایساکو برای آموزش دانشجویان رشته مکانیک خودرو خبر داد.

دکتر سید بهزاد علوی در گفت‌وگو با ایسنا. اظهار کرد: پژوهش طبیعتا باید منجر به حل یک مشکل و مساله از صنایع، خدمات، کشاورزی یا جامعه شود. اگر بخواهیم دانشگاه‌ها را بر مبنای میزان اشتغال فارغ‌التحصیلان بسنجیم، در دانشگاه فنی و حرفه‌ای بیش از ۷۵ درصد از دانش‌آموختگان وارد بازار کار می‌شوند و از این نظر بیشترین سهم را در میزان اشتغال و رتبه اول را در کشور داریم.

وی با اشاره به اهمیت مهارتی بودن پژوهش و آموزش، افزود: دلیل عمده اشتغال دانش‌آموختگان دانشگاه فنی و حرفه‌ای، کاربردی بودن آموزش و پژوهش است. به عنوان مثال در آموزشکده دختران، در هفته پژوهش نمایشگاه مد و لباس برپا خواهیم کرد که این رشته بازار بسیار خوبی دارد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای خوزستان با اشاره به افتتاح یک کارگاه مشترک بین ایساکو با دانشگاه فنی و حرفه‌ای نیز گفت: یکی از کارهایی که قرار است در هفته پژوهش صورت گیرد افتتاح این کارگاه است. در سه استان خوزستان، خراسان رضوی و آذربایجان شرقی با شرکت ایساکو بسته شده است و در این راستا کارگاه مشترکی تدارک دیده شده است. فضای نمایشگاه از سوی دانشگاه و تجهیز این کارگاه شامل انواع موتورها، ملزومات تعمیر خودرو و تجیهزات توسط شرکت ایساکو انجام شده است.

وی افزود: کارگاهی که قرار است راه‌اندازی شود برای آموزش دانشجویان رشته مکانیک خودرو و آموزش پرسنل فنی ایران خودرو مورد استفاده قرار خواهد گرفت. این کارگاه روز دوشنبه هفته آینده افتتاح خواهد شد.

انتهای پیام