لزوم تکمیل پروژه‌های شهری اهواز/ سرقت اموال عمومی، امان شهر را بریده است
لزوم تکمیل پروژه‌های شهری اهواز/ سرقت اموال عمومی، امان شهر را بریده است

سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری اهواز گفت: ما به اجرای پروژه‌های کوچک افتخار می‌کنیم زیرا همه این کارها را جمع کردیم و اگر این کار انجام نمی‌شد پیمانکار پروژه‌ها، مدام پول را می‌دوشید؛ باید کارها تکمیل شوند تا بشود دو سه کار بزرگ برای شهر انجام داد.

به گزارش عصر خوزستان، به نقل از ایسنا علی شمسی با حضور گفت: تجهیزات روشنایی یا نگهداری نشده‌اند یا کابل‌ها به سرقت می‌روند و به دنبال آن، شهرداری زیر سوال می‌رود. اگر می‌خواهیم کارها ماندگار شود باید در حوزه امنیت شهر کار شود، چه دلیلی دارد در این دو سال، سه بار پل هشتم کابل‌کشی و روشن شود و بعد کابل‌ها در حضور نگهبان و با بستن دست‌ها، پاها و چشم‌های نگهبان به سرقت بروند؟

سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری اهواز می گوید: ۵۰ درصد نگهداری شهر با شهرداری است و بقیه کار بر عهده دستگاه‌های متولی و مردم است.

به گفته او کل نیروهای اجراییات شهرداری اهواز ۳۰۰ نفر هستند که ۹ نفر از این تعداد وظیفه جلوگیری از ورود گاومیش به رودخانه کارون را انجام می‌دهند با این وجود مشاهده می‌شود گاومیش‌ها از نقطه دیگری وارد رودخانه می‌شوند.

شمسی گفت: بیکاری، اقتصاد و فشارهای آن مردم را به سمت سرقت برده است به گونه‌ای که از هیچ چیز نمی‌گذرند و حتی چوب نیمکت‌ها و تابلوها را می‌برند؛ هیچ جایی ندیدم که چوب مبلمان شهری را ببرند، در جایی قرار گرفته‌ایم که نخبه‌های شهر به سمت صنایع و شرکت‌ها می‌روند و افراد متوسط و پایین‌تر به سفارش عمه، خاله و دایی وارد شهرداری می‌شوند.

سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری اهواز گفت: یک هزار و ۵۰ میلیارد تومان حق آلایندگی به اهواز اختصاص داده شد که حق اهواز است و میلیاردها تومان دیگر نیز طلب دارد. باید توجه شود که حدود نیمی از حق آلایندگی که به اهواز اختصاص داده شد، برای تکمیل پروژه میدان دانشگاه شهید چمران اهواز هزینه شد.

به گفته او بیش از ۷۰ درصد نخاله‌ای که مردم را اذیت کرده بود و تا خرخره شهر را گرفته بود، از شهر خارج شده و در شش ماهه نخست امسال نیز باقیمانده نخاله‌ها خارج می‌شوند، دستگاه بازیافت نخاله با مبلغ ۲۰ میلیارد تومان خریداری شده و در چند روز آینده وارد شهر می‌شود تا نخاله‌های سطح شهر بازیافت شوند.

او می گوید: در بحث جمع‌آوری زباله، موافق حذف مخازن هستم اما برای این کار ابتدا باید آموزش‌های شهروندی قوی به مردم ارائه شود بنابراین حدود ۴۰ درصد مخازن برگردانده شدند. تعداد مخازن به میزان ۲۰ تا ۳۰ درصد دیگر افزایش می‌یابد و در بازه سه تا چهار سال آموزش‌ها به مردم ارائه می‌شود و سپس می‌توان مخازن را حذف کرد.

سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری اهواز با بیان اینکه ۵۲ آبنمای اهواز که از دست رفته بودند بهسازی شده‌اند، گفت: ستاد سفر، پارک لاله و نمایشگاه بین المللی اهواز را برای مسافران نوروزی در نظر گرفت و بهترین خدمات به مسافران نوروزی ارائه شد. با استفاده از ظرفیت سازمان آتش‌نشانی و خدمات شهرداری اهواز در ساحل کارون، از رفتن مردم در رودخانه بدون جلیقه و در ساعت‌های غیرمجاز جلوگیری و حداکثر ایمنی ایجاد شد. با استقرار کیوسک‌های “از من بپرس” نیز مسافران به راحتی اطلاعات لازم را کسب کردند.

سرپرست معاونت خدمات شهری شهرداری اهواز گفت: در حوزه حمل و نقل نیز حدود ۱۳۰ اتوبوس خریداری شده که تعدادی از این اتوبوس‌ها هنوز وارد شهر نشده‌اند. وزارت کشور قول داده است تا قبل از خردادماه بقیه اتوبوس‌ها به اهواز تحویل داده شود تا این حوزه سامان‌دهی شود.

او می گوید: باید توجه شود که تا سال گذشته کمتر از ۸۰  اتوبوس در شهر داشتیم؛ با آغاز به کار اتوبوس‌های خریداری شده، تعداد اتوبوس‌ها به بیش از ۲۰۰ دستگاه می‌رسد و امیدواریم تا مهرماه همه اتوبوس‌ها وارد چرخه فعالیت شوند، در ابتدای سال حدود ۳۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت برای خرید اتوبوس‌ها و ترمیم و تجهیز ایستگاه‌های بی آر تی خریداری شده است.

شمسی گفت: باز زنده‌سازی کارون نیز در دستورکار شهرداری قرار گرفته که یکی از پروژه‌های مهم و تاثیرگذار شهر است و امیدواریم به زودی اجرایی شود همچنین پیاده‌روها و جداول شهر فرسوده شده‌اند و تردد مردم سخت شده است. بیشتر پیاده‌روها توسط سازمان‌های خدمات‌رسان کنده‌کاری شده است بنابراین آسفالت و اصلاح این نقاط جزو کارهای اصلی شهرداری اهواز است و امیدواریم تا پایان سال به نتایج خوبی در این زمینه برسیم.