در دیدار زهره الهیان نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با دکتر صادق خلیلیان، استاندار خوزستان پیرامون مسایل مختلف استان خوزستان و گردشگری سلامت بحث و گفت و گو شد. صادق خلیلیان در این دیدار بر توسعه گردشگری سلامت در استان خوزستان و تاثیر بسزای این صنعت بر درآمد ارزی […]


در دیدار زهره الهیان نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با دکتر صادق خلیلیان، استاندار خوزستان پیرامون مسایل مختلف استان خوزستان و گردشگری سلامت بحث و گفت و گو شد.

صادق خلیلیان در این دیدار بر توسعه گردشگری سلامت در استان خوزستان و تاثیر بسزای این صنعت بر درآمد ارزی کشور تاکید کرد و گفت: استان خوزستان  با توجه به همجواری با کشور عراق پتانسیل بسیار خوبی در حوزه گردشگری سلامت دارد البته زمینه گردشگری سلامت نیز در استان مهیا و فراهم است.
بع گزارش ایسنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری خوزستان، وی با اشاره به گردشگری سلامت به عنوان یکی از حوزه های نوین در گردشگری امروز دنیا بیان کرد: این صنعت می‌تواند نقش مهمی در کسب درآمد و اشتغال زایی برای استان و به تبع آن کشور ایفا کند لذا توسعه گردشگری سلامت در استان برای ما  از اهمیت ویژه‌ای  برخوردار است و در منطقه آزاد اروند در این زمینه اقداماتی در دست انجام است.
استاندار خوزستان افزود: مردم کشور عراق به ویژه‌ استان‌های العماره و بصره  استقبال خوبی برای انجام کارهای درمانی خود در خوزستان از خود نشان می‌‎دهند.
وی تاکید کرد: انشالله بتوانیم جایگاه گردشگری سلامت را چه برای حضور گردشگران خارج از کشور و چه گردشگران داخلی که از استان های  همجواری همچون لرستان، بوشهر، چهارمحال و بختیاری و… به استان سفر می‌کنند ارتقا دهیم.
خلیلیان، خوزستان را از استان‎‌های کلیدی کشور  دانست و گفت: بهره مندی از منابعی مانند آب، گاز، نفت، فولاد، زمین های حاصلخیر، وجود مرزهای زمینی، دریایی، رودخانه‌ای و …از جمله ظرفیت‌های مهم این استان به شمار می روند.
وی با اشاره به این که توسعه، عمران و آبادانی استان خوزستان متناسب با ظرفیت‎های این استان نبوده بیان کرد: ظرفیت‌های استان در سطح ملی بکار گرفته شده اند و ۴۰ درصد منابع بودجه کشور از این استان تامین می شود از سوی دیگر مالیات صنایع استان نیز در مرکز پرداخت می‌شود.
نبود زیرساخت‌های مناسب به ویژه در حوزه فاضلاب، آب آشامیدنی، راه‌ها و جاده‌ها، توسعه و عمران شهری و … از جمله مواردی بود که استاندار خوزستان به عنوان مشکلات استان خوزستان در این نشست برشمرد.
وی همچنین  با اشاره به تاثیر خشکسالی بر استان  توضیح داد: ذخایر آب پشت سدهای استان به شکل چشمگیری کاهش یافته است، تراز برخی سدها منفی شده که امیدواریم به یاری خداوند با بارندگی در آذرماه به وضعیت سدها و سرشاخه‌های استان کمک شود.
خلیلیان با اشاره به اقدامات و برنامه ریزی‌های صورت گرفته  برای مدیریت حوزه کشت در استان بیان کرد: با توجه به کمبود منابع آبی در جهت مدیریت این مساله کشت پاییزه شامل کلزا و چغندر را تحت کنترل قرار دادیم، کشاورزان را ترغیب به کشت کمتر کردیم تا به سمت کشت گندم سوق پیدا کنند و از میزان تنش آبی کاسته شود.
وی  با اشاره به وضعیت زیرساخت‌های فاضلاب استان بیان کرد:  در سه ماه گذشته  یک طرح اضطراری و یک طرح بلند مدت را برنامه ریزی کرده و دنبال می‌کنیم بر اساس طرح بلند مدت بنا است با تامین اعتبارات زیرساخت های فاضلاب سه ساله تکمیل شوند که خوشبختانه با سفر دولت به استان  به دوسال کاهش پیدا کرد.
خلیلیان ادامه داد: براساس طرح اضطراری نیز ۱۰۰  نقطه دارای مشکل بحرانی شناسایی و بازسازی شد تا در صورت وقوع بارندگی با مشکل سال ۹۸ مواجه نشویم البته این اقدامات نیز به گونه ای انجام می شود که در راستای طرح بلند مدت باشند.
وی تاکید کرد: براساس گزارش دستگاه‌های اجرایی و تخصصی و با اقدامات انجام شده امیدواریم  در شرایط مشابه سال ۹۸ تا حدود ۸۰ درصد با مشکلات قبلی مواجه نخواهیم بود.
انتهای پیام